Partia Levizja e Legalitetit "Atdheu mbi te Gjitha"

Partia Lëvizja e Legalitetit, e bindur.

Partia Lëvizja e Legalitetit, e bindur.

Shqipërisë i duhet një sistem qeverisës Monarki Kushtetuese. Konsekuente me parimet e legjitimitetit e të demokracisë dhe në...

Për Partinë Lëvizja e Legalitetit!

Për Partinë Lëvizja e Legalitetit!

Çeshtja dhe interesi kombëtare mbeten çeshtje primare.Partia “Lëvizja e Legalitetit” lufton për krijimin e një...

-Partia Lëvizja e Legalitet gjithmonë!

-Partia Lëvizja e Legalitet gjithmonë!

Në mbrotje të të drejtave të përsekutuarve,  kërkon dënimin me ligj të krimeve të komunizmit!  Në Shqipëri  ende nuk janë...

Për Partinë Lëvizja e Legalitetit, prona dhe familja mbeten gjithmonë të shenjta.

Për Partinë Lëvizja e Legalitetit, prona dhe familja mbeten gjithmonë të shenjta.

Me basim në Zot. prona dhe familja janë të shenjta, bazë e zhvillimit dhe prosperitetit tonë kombëtar.PRONA është e shenjtë, ajo...

Partia Lëvizja e Legalitetit gjithmonë;

Partia Lëvizja e Legalitetit gjithmonë;

Për shtet të së drejtës, ku respektohen të drejtat e njeriut dhe luftohet krimi e korrupsioni.  Të dejtat e njeriut...

Partia Lëvizja e Legalitet e hapur për të gjithë!

Partia Lëvizja e Legalitet e hapur për të gjithë!

Bashkohuni rreth PLL, të kthejmë besimin tek e djathta!  Sot klasa politike drejtuese dhe qeverisëse për  33-vjet në...